Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Uniesla mladučké Slovenky, v Anglicku ich nútila k prostitúcii
Zdielať na

Uniesla mladučké Slovenky, v Anglicku ich nútila k prostitúcii

37 / ročná žena z Prešova uniesla do Anglicka 3 Slovenky z Veľkých Kapušian. Tu ich nútila k pohlavnému styku s občanmi pakistanského pôvodu. Príbeh by sa mohol skončil oveľa horšie, keby sa dievčatá nedostali náhodou k telefónu a nepodarilo sa im dovolať príbuzným...

Sexovať museli s Pakistancami

Všetko sa začalo naoko nevinne. 37-ročná žena vystúpila z auta vo Veľkých Kapušanoch a tri dievčatá prehovorila k práci v reštaurácii v Prešove. Mladučké Rómky naivne uverili sľubom staršej ženy a nastúpili. Nevystúpili však v Prešove, ale až v Anglicku!

"Žena im zobrala občianske preukazy a po dobu 4 týždňov ich obmedzovala na osobnej slobode a nútila ich k pohlavnému styku," informoval hovorca košickej polície Alexander Szabó. "Bolo treba tancovať, keď nie, tak boli nervózni a potom spať s tými Pakistancami," komentujú príbuzní úlohy dievčat.

Šťastie v nešťastí - telefón...

Slovenky boli uväznené v jednom dome a tu ich žena nútila, aby boli po vôli neznámym mužom. Dievčatám sa však podarilo dovolať k príbuzným na Slovensko a tí hneď prileteli dievčatá vyzdvihnúť. Na Slovensku zalarmovali políciu.

Vyšetrovateľ už obvinil 37-ročnú únoskyňu z obchodovania s ľuďmi. V prípade dokázania viny jej hrozí 7 až 12 rokov za mrežami.

Nicomorphine/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy