Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Andrej Danko prišiel o vodičský preukaz na 2 roky. Dostal aj pokutu
Zdielať na

Andrej Danko prišiel o vodičský preukaz na 2 roky. Dostal aj pokutu

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Šéf SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko podľa informácií TV JOJ prišiel v stredu 17. januára o vodičský preukaz. Andrej Danko spôsobil nehodu, kedy narazil autom SNS do semaforu v bratislavskej Dúbravke. Po nehode z miesta odišiel. Dostal pokutu vo výške tisíc alebo deväťsto eur. So zverejnením videa z nehody nemal podľa jeho slov žiadny problém.

​Na otázku, prečo odišiel z miesta nehody, reagoval rázne. "Pretože so stĺpom asi neviem spísať udalosť, nie?" povedal. Podľa jeho slov to nebolo úmyselné. Pre TV JOJ sa vyjadril, že pri telefonáte s reportérom Andrejom Zavřelom mal vylomený zub už 40 minút nalepený.

S policajtmi podľa jeho slov do konfliktu neprišiel a ani nebol vulgárny. "Ospravedlnil som sa, uznal som svoju vinu a semafor som zaplatil. Stál 3-tisíc eur," dodal podpredseda parlamentu

"Chcem tu byť doobeda. O jedenástej máme povinnosti v Národnej rade. Žiadnej práce sa nebojím a som tu rád," vyjadril sa pri zametaní Dúbravky. Redaktorov vyzval, aby sa zapojili tiež. So zverejnením videa z nehody nemal podľa jeho slov žiadny problém. On však video údajne nemá. "Video musí zverejniť asi polícia, ja ho nemám," dodal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy