Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Svojho priateľa mala bodnúť rovno do srdca. Nemusela na to byť sama
Zdielať na

Svojho priateľa mala bodnúť rovno do srdca. Nemusela na to byť sama

BRATISLAVA / Tvrdí, že s vraždou v Petržalke nemá nič spoločné. Pred súd sa postavila žena, ktorú vinia z toho, že svojho priateľa pichla nožom rovno do srdca. Robert bol na mieste mŕtvy. Policajti ženu zadržali po viac ako týždni a zaistili aj nože. Vyšetrovatelia pracujú aj s verziou, že na ohavnom čine sa mohol podieľať niekto ďalší.

Ženu vinia z brutálnej vraždy v bratislavskej Petržalke. Andrea mala svojho 47-ročného priateľa pichnúť nožom priamo do srdca. O život prišiel, keď ležal na matraci. Deň po vražde nám tvrdila, že vrah jej partnera je na úteku. "Niekto mi tu zabil frajera, takže ja tu nechcem byť. A nechcem byť v telke. Ešte sa nenašiel," reagovala Andrea.

​Vyšetrovatelia takmer 10 dní zháňali dôkazy a čakali na výsledky z expertíz. Nakoniec obvinili práve priateľku nebohého. Ráno ju po dvoch nociach strávených v policajnej cele priviezli na súd. "Obvinená bola vzatá do väzby z dôvodu útekovej a preventívnej väzby," informovala prokurátorka Soňa Juríčková.  Andrea tvrdí, že s vraždou nemá nič spoločné. "Vec je na začiatku celého toho prípravného konania aj z výpovede obvinenej vyplýva, že čiastočne teda má spolupodiel. Je to aj v odôvodnení uznesenia o vzatí obvinenej do väzby, toto Vám môžem povedať. Budú vykonávané ďalšie úkony prípravného konania," uviedla prokurátorka. Nie je teda, vylúčené na vražde sa mohol podieľať ešte aj niekto ďalší. V čase, keď prišiel Robert o život bolo na mieste činu totiž viacero ľudí. Svoju rolu zohral aj alkohol. Obvinenú Andreu zobral sudca do väzby. Hrozí jej 20 rokov za mrežami na tvrdo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy