Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ženu našli po nehode v kufri auta. Polícia stále netuší, čo sa stalo
Zdielať na

Ženu našli po nehode v kufri auta. Polícia stále netuší, čo sa stalo

ŠTVRTOK NA OSTROVE / Polícia už pozná výsledky pitvy 45-ročnej ženy, ktorá zomrela pri nešťastnej nehode. Jej nehybné telo objavili v kufri auta ešte v polovici leta minulého roka. Výsledky znaleckých skúmaní však ešte nie sú.

45-ročná vodička išla od obce Štvrtok na Ostrove v smere na Bratislavu. Kúsok za obcou v miernej zákrute zrejme stratila nad autom kontrolu a prešla do protismeru. Následne zišla z cesty, prešla ešte pár metrov po trávnatom poraste, auto sa otočilo na bok a napokon skončilo v odvodňovacom kanály. Pri páde sa ešte pretočilo na strechu. Mladá žena zostala v ňom.

Okolie zosnulej nechcelo veriť, že by v aute bola sama

Okoloidúca vodička privolala záchranné zložky. Hasiči, ktorí vošli do vody nikoho v aute nevideli a dvere sa nemali dať otvoriť. Z odvodňovacieho kanála ho napokon vytiahol až okoloidúci bagrista. Prvotné odhady hovorili o tom, že keď sa dvere nedali otvoriť, žena sa pokúšala dostať z auta cez kufor. No ani to sa jej nepodarilo. Pomôcť jej už nedokázali ani privolaní záchranári.

Okolie zosnulej Zuzany nechcelo veriť, že by v aute bola sama. Výsledky znaleckých skúmaní zatiaľ nie sú k dispozícii. "Dopravná nehoda je naďalej v štádiu policajného vyšetrovania a polícia pribrala viacerých znalcov," uviedla Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ Trnava. Polícia disponuje zatiaľ len predbežnými výsledkami z pitvy. Podľa ich záverov sa 45-ročná mladá žena utopila. Zároveň pitva preukázala prítomnosť alkoholu, a to takmer 2 promile. 

"Ďalšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," uviedla Linkešová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy