Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dievča (20) dostalo na výber: Vynútený sex alebo únos
Zdielať na

Dievča (20) dostalo na výber: Vynútený sex alebo únos

Z nočnej mory mladých dievčat sa stala skutočnosť. Až 10 hodín hrôzy si prežila mladá Košičanka, ktorú neznámy muž väznil v opustenej chate. Dievča chcel najprv okradnúť, neskôr ju dokonca nútil, aby robila striptíz. Našťastie sa jej akoby zázrakom podarilo násilníkovi ujsť.

S nožom na krku ju odvliekol do chatky

"Schmatol ma zozadu, zakryl mi ústa, aby som nemohla kričať. Priložil mi nôž ku krku. Som ho prosila, aby mi nič neurobil, aby ma neznásilňoval. Som mu hovorila, že ja sa liečim, mám rôzne choroby, len aby som ho nejako odradila," spomína Košičanka na strašné chvíle.

Incident sa odohral krátko po desiatej hodine večer. Neznámy muž chcel dievča najskôr lúpiť, napokon ju s nožom na krku odviedol až do záhradkárskej oblasti. Nakoniec ju zaviedol do chatky, kde ju údajne prinútil, aby mu robila striptíz. "Som si pomyslela, že to je vždy lepšie, urobiť mu striptíz, než aby ma mal znásilniť."

Vyhrážal sa jej obchodom s biely mäsom

Podľa slov dievčaťa nebol muž agresívny, ale vyhrážal sa jej, že ju zavlečú do Nemecka, kde sa stane obeťou obchodu s bielym mäsom. Dievča držal v chatke 10 hodín a zviazal ju švihadlom.

Keď odišiel údajne pre jedlo a vodu, dievča ušlo. Neutrpelo žiadne zranenia. "Bol vyšší, mal okolo 180 cm, možno viac," spomína si. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločiny obmedzovania osobnej slobody a lúpeže.

Nebol to prvý jeho prepad mladej ženy...

Polícia má dokonca aj podozrivého. Malo by ísť o toho istého muža, ktorý pred niekoľkými mesiacmi podobným spôsobom zaútočil na mladú ženu v bytovke. Zachytili ho kamery. Polícia preto prosí o pomoc pri jeho vypátraní.

Amanda De Vito/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy