Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Znásilnil a zavraždil dievčatko (†7), v cele sa obesil na tričku
Zdielať na

Znásilnil a zavraždil dievčatko (†7), v cele sa obesil na tričku

Zabil 7-ročné dievčatko, ale na súde neprejavil ani náznak ľútosti. Dva dni po tom, ako to pred rodičmi dieťaťa predsa len oľutoval, sa v cele obesil. Použil na to svoje tričko.

Čo muža k samovražde dohnalo, je ťažké konkretizovať. Nevedia to s určitosťou povedať ani pracovníci špeciálneho vyšetrovacieho úradu. Páchateľ, ktorému hrozilo doživotie za vraždu 7-ročného dievčatka, totiž na súde pôsobil tak, akoby mu jeho skutok nedochádzal. "Nevykazoval žiadne náznaky toho, že by chcel spáchať samovraždu. Je to pre nás veľký šok," vyjadril sa pracovník vyšetrovacieho úradu John Bankhead.

Dievčatko znásilnil, porezal, dobil a dobodal!

20-ročného Ryana Brunna chytili krátko po jeho brutálnom čine v americkej Georgii. Na súde, kde čelil doživotiu, sa pokojne k vražde priznal. Bez náznaku akýchkoľvek emócií povedal, ako skutok vykonal. Dievčatko znásilnil, potom porezal a keďže nezomrelo hneď, ešte ho aj dobil a dobodal. Telo následne zabalil do plastového vreca a hodil do kontajnera. "Prosto som ju dobodal," boli jeho slová, po ktorých mrazilo...

Obžalovaný spáchal samovraždu dva dni po tom, ako sa ospravedlnil rodičom dievčatka. Možno práve vtedy pochopil, čomu rodinu a svoju obeť vystavil. Zrejme už vtedy bol k samovražde odhodlaný. To, že bol v špeciálnej cele pod prísnym dozorom, mu v skutku nezabránilo.

ISIFA/ilustračná fotografia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy