Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
V Británii zabili Slováka! Jeho telo našli v anglickom byte
Zdielať na

V Británii zabili Slováka! Jeho telo našli v anglickom byte

Britská polícia zadržiava muža, ktorý zrejme brutálne zavraždil 42-ročného Braňa zo Stropkova. Polícia našla mŕtve telo Slováka v jeho anglickom byte, v ktorom býval. Vyšetrovatelia motív vraždy zatiaľ nezverejnili.

Hlavný podozrivý je zo Slovenska

"Volal som otcovi. Policajti mu povedali, že mu zavraždili syna," hovorí brat zavraždeného, Milan. Polícia následne zadržala 5 ľudí, medzi nimi aj 20-ročného ďalšieho Slováka, hlavného podozrivého.

Čo bolo príčinou vraždy údajne nekonfliktného Branislava Gulu ktorého zavraždili v sobotu v podvečer v prenajatom byte, v pokojnej časti mestečka Bula, neďaleko od legendárneho Liverpoolu?

Svedkov hľadajú aj medzi susedmi

To stále zisťujú britskí detektívi, ktorí cez víkend  popoludní policajnými páskami uzatvorili všetky okolité ulice, smerujúce k nenápadnému mestskému domu. Miestna polícia o pozadí vraždy zatiaľ mlčí. Svedkov vraždy hľadá aj medzi obyvateľmi ulice, ktorí mohli krátko pred vraždou počuť hádku, krik, alebo bezprostredne po nej vidieť samotného vraha, či ďalšie, podozrivo správajúce sa osoby.

Podozrivý z vraždy Braňa Gulu, ktorý do Anglicka približne pred tromi rokmi pricestoval za prácou, je mladík s priezviskom Hecko. Jeho zatknutie pred viac ako 24 hodinami už nariadil miestny sudca.    

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy