Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tragédia v Rohožníku: V byte našli mŕtveho muža a zranenú ženu s malými deťmi
Zdielať na

Tragédia v Rohožníku: V byte našli mŕtveho muža a zranenú ženu s malými deťmi

ROHOŽNÍK / V obci Rohožník našli v byte v paneláku mŕtveho 47-ročného muža a zranenú ženu s deťmi. Podľa informácií TV JOJ majú zranenia spôsobené nožom viaceré osoby. Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky. Polovica sídliska je opáskovaná.

​Podľa informácií TV JOJ mala 7-ročná Eleanor zlomeninu kľúčnej kosti a zranenia hlavy. Zranený je aj 3-ročný chlapec Milan, ktorý utrpel krvácanie do hlavy. Obe deti zároveň utrpeli psychickú traumu, čo potvrdila aj hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová. Zranenú ženu (39), ktorá by mala byť podľa informácií TV JOJ cudzinka s trvalým pobytom na Slovensku, previezli do nemocnice tiež. Mala otvorené rany. 

Začalo sa trestné stíhanie

Polícia potvrdila, že pre sobotňajší incident začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a úmyselného prečinu ublíženia na zdraví.  Oznámila to policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Vyšetrovatelia na mieste zaisťovali stopy. Prípad si prevzala bratislavská kriminálka. Podľa našich zistení útoku predchádzala hádka. Vyšetrovatelia pracujú s verziou, že muž mal zbiť dievčatko a manželku. Tá mala údajne v sebaobrane zaútočiť. Pracuje sa aj s ďalšou verziou, žena mala zaútočiť na muža. Keď policajti prišli do bytu, našli muža dopichaného na gauči.

Polícia zatiaľ nepotvrdila ani jednu verziu 

Susedia mali z bytu v ktorom bývali manželia - Slovák Milan a jeho manželka cudzinka, počuť krik. Preto kontaktovali domového dôverníka, ktorému manželia neotvorili. Následne mala 39 -ročná žena skoro ráno vybehnúť z bytu s krikom "útočník, útočník." Po vstupe do bytu sa policajtom a záchranárom naskytol hrozný pohľad.

"Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v jednom z bytov na Školskom námestí v obci Rohožník. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," priblížila hovorkyňa Jana Šimunková. "OS ZZS vyslalo ambulancie RLP a RZP do bytového domu v okrese Malacky, odkiaľ boli nahlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u 47-ročného muža," informovala hovorkyňa OS ZZS SR Petra Klimešová. 

Údajne malo ísť o túto dvojicu

Manželia mali sobáš pred takmer 11 rokmi. Do Rohožníka sa podľa obyvateľov domu presťahovali len nedávno. "Poznala som ich, ale nasťahovali sa len nedávno. Nepostrehla som, že by sa nejako hádali, vždy pekne pozdravili," ozrejmila obyvateľka Rohožníka. Pýtali sme sa viacerých susedov, ale keďže sa manželia len nedávno presťahovali, takmer nikto ich tu bližšie nepoznal. 

Facebook - Milan P.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy