Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Otrasný prípad: Muž zavraždil človeka a zjedol jeho časti tváre
Zdielať na

Otrasný prípad: Muž zavraždil človeka a zjedol jeho časti tváre

NEVADA / Polícia v Las Vegas viní muža z veľmi vážnych činov. Mal zavraždiť neznámeho človeka a zjesť časti jeho tváre. Súd teraz rieši nakoľko bol tento muž mentálne spôsobilý.

Muž (29) je obvinený z vraždy a kanibalizmu. Otázne je, nakoľko je tento muž príčetný. Na prvom súdnom pojednávaní vyzeral zmätene a nepríčetne. Jeho advokát tvrdí, že svojho klienta chce poslať na kompletné posúdenie. "Ide o veľmi vážne obvinenia. To, čo čítame v novinách a vidíme v televízii, je naozaj šokujúce. Neviem detaily obvinenia. Viem toľko, čo vy, čo je v médiách plus zverejnenú policajnú správu," hovorí zástupca obžalovaného David Westbrook. 

V policajnej správe je veľa bizarných, priam až obludných informácií. Collina Czecha zatkli v nedeľu ráno na ulici v Las Vegas. Polícia ho našla kľačať nad telom muža menom Kenneth Brown. Czech povedal policajtom, že už 5 dní nespal, pretože ho niečo posadlo. Tiež tvrdil, že sa pobil s bájnou bytosťou a potom zjedol mužove očné buľvy a uši.

"Zatiaľ vás môžem ubezpečiť, že človek, ktorého zastupujem, je kompetentný stáť pred súdom. To znamená, že on rozumie, čo sa deje, rozumie súdnemu systému a vie, že môže dostať právne konzultácie pri príprave na tento súdny proces. Ale inak podľa môjho názoru príčetný nie je," tvrdí Westbrook. Czech zatiaľ zostáva vo väzbe Pojednávanie o jeho kompetenciách stanovili na 24. máj.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy