Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tomáša (†29) našli v kaluži krvi. Družku zadržali policajti
Zdielať na

Tomáša (†29) našli v kaluži krvi. Družku zadržali policajti

Prešovskí policajti preverujú vraždu 29-ročného Tomáša. Toho objavil sused po výmene názorov s priateľkou. Tú už zadržali policajti. Prípad sledoval reportér TV JOJ Vladimír Jurek.

Dráma sa odohrala v paneláku na sídlisku Šváby v byte na druhom poschodí. Telo mŕtveho Tomáša objavil objavil sused, ležal v kaluži krvi. Ako podozrivá skončila na policajnej stanici družka nebohého muža.

Vražda z lásky?

Z bytu na druhom poschodí sa v noci ozývali výkriky mladej ženy, družky už nebohého Tomáša. Sused, ktorý ležal na posteli vo vedľajšom byte, nechápal, čo sa deje. "Ja som ju cez pesničky v ušiach počul ako ziape," opisuje nočný incident mladý muž, ktorý si neželá byť menovaný.

Výkriky neutíchali, a tak sa šiel pozrieť na chodbu a keď to neprestávalo v susednom byte zazvonil a na to, čo tam videl, nikdy nezabudne. "Ona pootvorila dvere asi na desať centimetrov, potom ich pootvorila dokorán a keď som ho tam videl ležať v kaluži krvi ... hovorím volám políciu," povedal sused roztraseným hlasom.

Hádky na dennom poriadku

Mladý párik žil v paneláku už druhý rok. Podľa susedov sa ale pravidelne hádali a neraz tomu podľa nich asistoval alkohol. "To bolo len otázkou času, kedy sa niečo také stane, nevedeli sme len či jeden, alebo druhý," opisuje ich vzťahy suseda.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy