Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Surová vražda! Polícia už pozná príčinu smrti Viktorky(†12)
Zdielať na
Krimi

Surová vražda! Polícia už pozná príčinu smrti Viktorky(†12)

V prípade vraždy 12-ročnej Viktorky sa objavujú stále nové fakty a skutočnosti. Polícia už potvrdila, že dievčatko zavraždili už vo štvrtok a príčinou smrti bolo viacero rôznych zranení.

V Boťanoch v trebišovskom okrese našli policajti na dvore rodinného domu mŕtvolu 12-ročného dievčatka. Viktória odišla z domu ešte vo štvrtok, jej matka nezvestnosť dcéry nahlásila v sobotu napoludnie. Polícia má podozrivého, je ním 46-ročný muž, ktorý mal dievča brutálnym spôsobom dobodať.  Dedinčania doteraz hovorili o viacerých verziách, ako mohla Viktorka zomrieť. Bodku za týmito úvahami dala polícia, ktorá zverejnila oficiálnu správu.

Úchylný muž zrejme spanikáril

Píše sa v nej, že Viktorka prišla do domu vraha. Tu ju začal obchytkávať a požadoval pohlavný styk. Dievčina to však odmietla. Navyše povedala, že sa o tom zdôverí svojim kamarátom v škole.

Vrah zrejme spanikáril a na Viktorku zaútočil. Začal ju udierať do hlavy, až do momentu, keď upadla do bezvedomia a následne zomrela. Neskôr ju vyhodil na svoj pozemok. Zabalil ju do jutového vreca a zahrabal lístím. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy