Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Vražda v bratislavskom hoteli! Dobodali šéfa (†51) robotníckej partie
Zdielať na

Vražda v bratislavskom hoteli! Dobodali šéfa (†51) robotníckej partie

V pondelok okolo jedenástej večer prijala polícia oznámenie o zranenom mužovi v jednej z izieb bratislavského hotela. Podľa našich informácií išlo o šéfa robotníckej partie, ktorá v hlavnom meste pracovala na stavbách. Muž zraneniam podľahol a lekár už len konštatoval smrť. Polícia vraha zadržala krátko po čine.

Upozorňujeme, že reportáž nie je vhodná pre maloletých a mladistvých divákov!

Po hádke vražda nadriadeného

Podľa našich informácií sa robotníci najskôr pohádali, potom aj pobili. Stalo sa to v izbe, kde býval nebohý 51-ročný Alojz, v ubytovacom zariadení na Bulharskej ulici v Bratislave. Nervy na uzde neudržal práve jeho kolega, 35-ročný Alexander z okresu Veľký Krtíš. Vydiskutovať si mali údajne pracovné nezhody. Alexander mal byť pritom poriadne opitý a v amoku zaútočil svojmu nadriadenému na krk.

"Lekár na mieste konštatoval smrť muža. Utrpel bodné zranenia," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Až po vražde si zrejme Alexander uvedomil, čo spravil. Pred policajtmi však neušiel. Počkal ich v ubytovni. Policajti ho okamžite eskortovali na policajné oddelenie.

Zisťujú motív vraždy

Podľa našich informácií brával práve Alojz chlapov za prácou do Bratislavy. Má tri dospelé deti a ešte v piatok spolu so susedmi griloval na záhrade.

Polícia zisťuje motív vraždy. Podľa našich informácií ním mohla byť nespokojnosť Alojza s prácou svojho podriadeného Alexandra. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy