Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nešťastie na Orave! Chlapčekovi (5) strelil príbuzný do oka
Zdielať na

Nešťastie na Orave! Chlapčekovi (5) strelil príbuzný do oka

Rodina privolala políciu z celkom iného dôvodu. Vandali jej totiž počas noci poškodili plot. Zakiaľ však polícia dokumentovala tento prípad, z domu sa ozval výstrel. Zo vzduchovky totiž vystrelilo dieťa. A náboj z nej trafil oko len 5-ročného chlapčeka. Podľa informácií Elišky Prečovej ho má ťažko poškodené...

Maťka trafil rovno do oka

Polícia mala práve v istej dedinke na dolnej Orave dokumentovať dielo vandalov, teda rozbitý plot. A presne vtedy sa ozvala z domu streľba. Podľa informácií Elišky Prečovej mal počas nevinne vyzerajúcej detskej zábavky chlapčeka trafiť jeho blízky príbuzný, pravdepodobne bratranec chlapčeka, nie však oveľa starší. Ten vystrelil zo vzduchovky a omylom trafil Maťkovo očko.

V oku mu ostal brok

Chlapčeka okamžite sanitka previezla do vojenskej nemocnice v Ružomberku, kde sa podrobil operácii. Prvá trvala takmer dve a pol hodiny. "Oko má vraj úplne rozbité a je otázne, či bude naňho ešte vidieť," informovala reportérka Prečová.

Pravdepodobne v pondelok čaká dieťa ďalšia operácia. V očku má totiž stále brok, ktorý as budú oční špecialisti vybrať. Nachádza as v Maťkovej očnici. Ako sa však chlapci dostali ku vzduchovke, je otázne. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy