Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zavraždil tehotnú priateľku (†18), odsedí si 23 rokov
Zdielať na

Zavraždil tehotnú priateľku (†18), odsedí si 23 rokov

23 rokov natvrdo! Toľko si presne odsedí vo väzení Andrej Báthor, ktorý mimoriadne brutálnym spôsobom zniesol zo sveta svoju tehotnú priateľku, 18-ročnú Dominiku Pirošíkovú. Rozhodol o tom súd v Žiline.

Čakala s ním chlapčeka

Tento otrasný prípad sa odohral 18. januára minulého roka v obci Turie pri Žiline. Dominika bola v 14. týždni tehotenstva, s Andrejom čakala údajne chlapčeka. V osudné popoludnie sa vraj s priateľom pohádala. Ten sa rozzúril až tak, že jej zasadil nožom až 37 rán.

Osemnásťročnú Dominiku našiel v kotolni rodinného domu dobodanú jej brat. Polícia už vtedy z vraždy obviňovala jej priateľa, vtedy 19-ročného Andreja. Podľa viacerých z obce sa správal často agresívne, mal povesť hulváta.

Chýba kamarátom aj rodine

Hlboko veriaca Dominika si dieťatko chcela nechať. Chýba veľmi nielen svojim bývalým spolužiakom, ktorí mali jej fotografiu aj a maturitnom table, ale aj samotnej matke. Tá bola na každom súdnom pojednávaní, stále nosí dcérinu zlatú retiazku a na ľavej ruke Dominikin obľúbený strieborný náramok.

Rozsudok si Andrej vypočul s putami na rukách v deň svojich narodenín. Obhajca ako aj obžalovaný sa voči rozsudku na mieste odvolali. Ten tak nie je právoplatný. S rozsudkom nebola stotožnená ani prokurátorka krajskej prokuratúry.

Správu budeme aktualizovať!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Andrej Báthor_Dominika_tehotná priateľka_vražda_súd_koláž

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy