Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vrah tehotnej Dominiky (†18) sa sťažuje na psychickú záťaž!
Zdielať na

Vrah tehotnej Dominiky (†18) sa sťažuje na psychickú záťaž!

Na žilinskom okresnom súde sa dnes začal proces s Andrejom B., ktorý podľa polície v januári tohto roka zabil svoju 18-ročnú tehotnú priateľku Dominiku. Údajný vrah sa na dnešnom hlavnom pojednávaní sťažoval na psychickú záťaž, ktorú mu spôsobuje súd.

Andrej požiadal o to, aby nemusel byť na pojednávaní. Vraj mu to spôsobuje psychickú záťaž, za svoj čin sa hanbí. Sudca mu vysvetlil, že jeho účasť je nutná. Ako obžalovaný predsa musí reagovať na výpovede svedkov.

"Vtedy sa nehanbil, teraz sa hanbí a má sa za čo hanbiť!", vraví Dominikina mama. Jej dcéru mal zabiť po žiarlivostnej scéne v rodinnom dome 37 bodnými ranami. Študentka gymnázia s ním čakala dieťa, malo sa jej narodiť dievčatko.

"Videla som ho už dvakrát, ale nikdy sa mi nepozrel do očí," naznačuje Andrejov charakter mama zavraždenej Dominiky. Dnes na súde tiež namietal proti prítomnej prokurátorke. Nenašiel však konkrétny dôvod, prečo by ju mali odvolať. "Možno to len hrá, nechce vidieť nás, ani vás."

Nakoniec mu ale prešla žiadosť, aby sa celého procesu nemohla zúčastniť verejnosť, samozrejme, ani novinári. Povedal, že medializáciou tohto činu trpí celá jeho rodina. Dominikina mama: "Som z toho rozhorčená, ľudia by mali vedieť, čo sa deje."

Dominika

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy