Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Andrej po brutálnej vražde Dominiky (†18): Neskonale som ju miloval...
Zdielať na

Andrej po brutálnej vražde Dominiky (†18): Neskonale som ju miloval...

Vzťah medzi dvomi mladými ľuďmi sa skončil obrovskou tragédiou. Andrej (20) brutálne dobodal svoju priateľku, ktorá rozsiahlym zraneniam podľahla. Dominika mala dokonca pod srdcom nosiť dievčatko.

Jej priateľ z obce Turie ju však aj napriek tomu zavraždil. Čepeľ jej do tela pritom zapichol až 37-krát! Táto vražda sa stala 19. januára a mladík odmietol uzavrieť dohodu o vine a treste. Už o niekoľko týždňov sa preto začne súdny proces.

Rodina Dominiky sa dodnes nevie z tragédie spamätať. "Ja som mu hovorila, daj jej pokoj," hovorí so slzami v očiach matka dievčiny. Aj napriek jej prosbám ju Andrej stále obťažoval a nenechal si vysvetliť ani to, že Dominika musí dokončiť školu. V osudný večer sa v kotolni rodinného domu pohádali. Andrej si vraj sám išiel po nôž, ktorým mal priateľku bodnúť až 37-krát.

"Mám také informácie, že on ju najskôr dopichal do pľúc a vraj komunikovala," dodáva matka Dominiky. Prokurátorka krajskej prokuratúry navrhovala za vraždu pre Andreja 20-ročný trest. Jemu sa však zdal privysoký. "Svoju priateľku neskonale miloval aj miluje jej podobizeň má doteraz na stole," vraví obhajca obvineného, Ladislav Potocký.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy