Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dievča (16) vypadlo z okna, poranilo si chrbticu
Zdielať na

Dievča (16) vypadlo z okna, poranilo si chrbticu

Rodinná dráma sa odohrala v utorok v Senci. Zasahovali pri nej aj leteckí záchranári. Z okna rodinného domu, približne z 8-metrovej výšky vypadlo len 16-ročné dievča. Pri páde utrpelo poranenie driekovej chrbtice a členka... Podľa všetkého tak spravilo z vlastného rozhodnutia.

Skok po hádke s matkou

Takúto drámu ešte nezažili! Obyvatelia Priemyselnej ulice zažili strašné ráno. Na školskom ihrisku v ich susedstve pristál vrtuľník, o ktorý mali požiadať pozemní záchranári. Do jedného z domov sa tu navyše ponáhľali policajti.

"Bola som v garáži, počula som helikoptéru, ako nízko letí, následne som z balkóna videla kopec policajných áut, sanitky, zdravoťákov," spomína susedka. Medzi susedmi sa špekulovalo o pošmyknutí pri umývaní okien, iní o psychických problémoch.

Mamička utrpela zranenia driekovej chrbtice

"Ešte ju ošetrovali dosť dlho v sanitke, potom ju dali na nosidlá a odviezli do helikoptéry. Trvalo to asi 10 minút," dodáva susedka. Dievča previezol vrtuľník do nemocnice na bratislavských Kramároch. Podľa našich informácií je pri vedomí a komunikuje s lekármi. Utrpelo však poranenia driekovej chrbtice, no jej stav je stabilizovaný.

Podľa oficiálnych informácií z detskej fakultnej nemocnice je teda dievčina z najhoršieho vonku. Isté je, že príbuzných vyľakala, pretože v priebehu krátkej chvíle do domu vošlo viacero ustarostených ľudí. V nemocnici si ju však ešte niekoľko dní ponechajú.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy