Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Stalo sa v stredu 8. decembra
Zdielať na

Stalo sa v stredu 8. decembra

Zmeškali ste správy a chcete vedieť, čo sa deje okolo vás? Potrebujete rýchly prehľad najdôležitejších udalostí? Tak potom ste na správnom mieste! Nový projekt jojkárskej stránky NOVINY.SK prináša každý večer to najpodstatnejšie, čo počas dňa zachytili naši reportéri priamo v teréne...

Trnka alebo Lipšic? Kto tu vlastne klame...

Do vášnivej diskusie o Dobroslavovi Trnkovi sa dnes zapojil aj samotný Dobroslav Trnka. Voľba generálneho prokurátora je vraj spolitizovaná. Keď však prišiel rad práve na politické kauzy a nahrávku s hlasom podobným Robertovi Ficovi, začala sa otvorená vojna medzi ním a Danielom Lipšicom.

Parlament odklepol rozpočet. Šetríme!

Poslanci Národnej rady schválili štátny rozpočet na budúci rok. Deficit by mal dosiahnuť 3,81 miliardy eur. Podľa očakávaní podporili rozpočet iba koaliční poslanci a odmietla ho celá opozícia. Tej neprešiel ani jeden zo siedmich pozmeňovacích návrhov.

Pivko pred službou

V Hnúšti ordinoval lekár, ktorý si dal počas služby pivo. Paradoxné však je, že sa tým ani netají a ku všetkému sa priznal. Povedal nám, že si dal na večeru ťažko stráviteľné údené mäso a dostal smäd. S pivom ho chcel definitívne uhasiť...

Policajtom utekal, potom uplácal...

Iba 21-ročný mladík z Topoľčian sa v bratislavskej Petržalke snažil ujsť policajtom, ktorý ho chceli skontrolovať. Nielenže pred nimi utekal, ale dokonca sa skryl pod auto. To mu však nestačilo a mužom zákona ponúkal peniaze.

V rómskej osade išlo o život

V Michalovciach išlo o život. V byte na prvom poschodí sa od piecky chytila posteľ a rodina sa nemohla dostať z plameňov. S popáleninami druhého stupňa skončili v nemocnici dve dievčatá. 10-členná rodina prišla o strechu nad hlavou.

Legendárny John Lenon

Presne pred tridsiatimi rokmi prišiel svet o legendárneho hudobníka Johna Lenona. Chladnokrvne ho zavraždil jeho schizofrenický fanúšik. Mark Chapman vystrelil päťkrát, z toho štyri rany boli pre Lennona smrteľné. Jeho piesne však ani desaťročia po jeho smrti nezapadli prachom a k jeho odkazu sa stále hlásia milióny ľudí.

Mala v dome ducha?!

Stretla sa s duchom mŕtveho človeka. Herečka Zuzka Tlučková zažila niečo medzi nebom a zemou. V jeden tmavý zimný večer sa začali diať čudesné veci a tie ju poriadne vystrašili.

Takáto bude plesová sezóna

Vianoce už síce klopú na dvere, no hneď po nich sa začne plesová sezóna.  Včera večer predstavilo šesť módnych návrhárov svoje večerné toalety na prehliadke Orange Fashion, ktorá je predzvesťou budúcoročných plesov.

Tragédia pred Ligou majstrov

Ruský klub Spartak Moskva sa vysporadúva s tragédiou! Ich fanúšika cez víkend zastrelili a ďalší bojuje o život. Nič to ale nemení na tom, že si prišiel do Žiliny pre všetky body. A to v poslednom zápase domácich v Lige majstrov. Ako sa na svojich súperov oba tímy pripravovali?

Najčítanejšie správy