Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V plameňoch jej zachraňovali život, babka hasičov mlátila bakuľou!
Zdielať na

V plameňoch jej zachraňovali život, babka hasičov mlátila bakuľou!

Michalovskí hasiči majú za sebou zaujímavý zásah, ktorý im dlho zostane v pamäti. Pri hasení požiaru domu ich totiž staršia pani, ktorá tam žije, začala biť palicou. Až neskôr zistili, že ide o samotárku s naozaj čudnou povahou.

Starkej dom začal horieť po zotmení, keď hasiči prišli na miesto, babka sa stále nachádzala vo vnútri. Na mieste bol okamžite vykonaný prieskum. Pri pohľade na 80-ročnú dôchodkyňu hasiči neverili vlastným očiam. Vo vnútri bolo silné zadymenie, babke išlo naozaj o život.

"Zistili sme, že vo vnútri sa nachádza staršia pani, ktorá sa snažila uhasiť požiar palicou," povedal veliteľ zásahu Róbert Hreha. Keď sa ju však hasiči snažili zachrániť,  bránila sa údermi svojej bakule.

"Srdcervujúco si chránila haraburdy, ktoré tam mala," povedal starosta Michal Homrok. Dôchodkyňa žije celé roky osamote a to v obrovskej špine a neporiadku. Aj keď už má svoje roky, všetci počas zásahu zistili, že stále je pri výnimočnej sile. "Aj napriek tomu, že je postihnutá, prejavila veľkú agresivitu," dodal starosta.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy