Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ďalší úspech bratislavských kriminalistov: Vypátrali gang vykrádačov
Zdielať na

Ďalší úspech bratislavských kriminalistov: Vypátrali gang vykrádačov

BRATISLAVA / Bratislavskí kriminalisti si môžu pripísať ďalší úspech. Rozbili gang vykrádačov a to v expresne rýchlom čase. Trojica páchateľov má podľa informácii televízie JOJ na svedomí krádež trezoru s vysokou škodou.

​Policajti prehľadávali 6. poschodie ubytovne na Starej vajnorskej ulici. Podľa miestnych sú tu zásahy pravidelné. "Ja som ich tu videla 3 dni teraz, každý deň tu stáli s policajným autom," informovala miestna obyvateľka. Podľa informácii TV JOJ v putách skončili 3 ľudia, ktorých mala polícia v hľadáčiku. Jedným z nich je aj muž, ktorého uvidíte vo videu.

Muž sa mal vlámať do budovy cez okno

Boris je podľa našich informácii známym recidivistom. V minulosti mal utiecť z reedukačného centra a venovať sa krádežiam. Len pár mesiacov po tom čo ho pustili sa mal údajne pustiť do krádeže v jednom z objektov na Starej vajnorskej ulici. Boris sa mal vlámať do budovy cez okno. Zo skladu mal zobrať trezor, v ktorom sa nachádzala finančná hotovosť. V putách skončil aj jeho údajný komplic a aj žena, ktorá mala využívať Borisa na krádeže.

Policajti sa spolu s podozrivým presunuli aj na Bojnickú ulicu. Zaujímalo ich to, čo sa nachádzalo v kríkoch. Podľa našich zistení sa práve na tom mieste nachádzal batoh s trezorom, ktorý tam údajne páchatelia odhodili. Na miesto dorazil aj kriminalistický technik, ktorý všetko zadokumentoval. Trezor bol však už prázdny. Podľa našich informácii ho vypáčili práve na ubytovni. Údajne sa v ňom malo nachádzať okolo 40 až 50-tisíc eur.

Polícia bližšie informácie zatiaľ poskytnúť nemôže

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vykonávali v priebehu včerajšieho večera na Vami uvedenej adrese úkony súvisiace s objasňovaním závažnej majetkovej trestnej činnosti," avizoval hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. Trojicu policajti v noci už vypočuli. Do ďalšieho rozhodnutia ostanú v cele policajného zaistenia. "Bližšie informácie k prípadu poskytneme, akonáhle to procesná situácia umožní," dodal hovorca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy