Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kuriózna nehoda: Auto skončilo na streche po náraze do stĺpa
Zdielať na

Kuriózna nehoda: Auto skončilo na streche po náraze do stĺpa

KRÁSNA LÚKA / V dedine na východe našej krajiny sa stala kuriózna nehoda. Osobné auto pri vyhýbaní sa na úzkej ceste vrazilo do stĺpa. Auto skončilo na streche a stĺp poškodil ďalšie zaparkované vozidlo.

​Stalo sa to uprostred dediny. Mladý muž za volantom osobného auta smeroval ráno do práce. Na mieste, na ktorom už neraz došlo ku kolíziu, a ktoré miestni vnímajú ako nebezpečné, sa vodič snažil vyhnúť autobusu. Vtedy pravou prednou časťou narazil do stĺpa pri ceste a jeho auto odhodilo a prevrátilo sa na strechu. "Vyľakal som sa, pretože som videl ten autobus, strhol som volant doprava, vyletel som na stĺpik a zostal som na streche," uviedol vodič. 

Podľa miestnych je problém v zákrute

Stĺp, ktorý mal slúžiť ako príprava na optický internet, sa po náraze ulomil a ohol tak, že spadol na vedľa stojace zaparkované auto. Nikomu sa našťastie nič vážne nestalo. Aj vodič osobného auta vyviazol bez vážnejších poranení. "Všetko to robí zákruta, je neprehľadná," povedal miestny obyvateľ. Podľa ďalšieho obyvateľa by bolo riešením obmedziť rýchlosť. "Na 30 z jednej aj z druhej strany," dodal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy