Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti ako hrdinovia. Paľovi (29) zachránili život v žumpe!
Zdielať na
Krimi

Policajti ako hrdinovia. Paľovi (29) zachránili život v žumpe!

Televízii JOJ sa ozvala diváčka z obce Stará Kremnička. Chcela sa poďakovať dvom policajtom, ktorí jej zachránili syna pred istou smrťou. Pavel (29) totiž skončil v žumpe a nebyť ich rýchleho zásahu zrejme by vytiahli už len nehybné telo.

Mladý muž oslavoval 29-te narodeniny, nechýbal tam však ani alkohol. S mamou sa ale pohádal a v návale emócií sa zrejme rozhodol skoncovať so životom v žumpe pred domom.

Medzitým už boli pri dome aj dvaja policajti, ktorých privolali k rodinnej hádke. "Všimol som si, že žumpa bola plná. V prvom rade som ho chcel zachrániť, keby sa ponoril, bola plná čpavku a zadusil by sa," hovorí jeden zo zasahujúcich policajtov, Ján Kriváň.

Ožratý vyvádzal

Policajti nerozmýšľali, konali rýchlo a to aj napriek tomu, že opitý Pavel im vôbec nepomáhal. Nakoniec ho museli aj spútať. "V prvom rade sme ho chceli vytiahnuť z tej žumpy, aby nedošlo k ohrozeniu jeho života," vraví druhý z policajtov Michal Tonhajzer.

S Pavlom sa nám stretnúť nepodarilo, bol totiž v práci.  Podľa maminých slov si však po vytriezvení  uvedomil, že za svoj život vďačí práve  týmto dvom policajtom.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy