Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na hľadaných mužov bol vydaný zatykač
Zdielať na
Krimi

Na hľadaných mužov bol vydaný zatykač

Zdroj: MV SR

Na Petra Kuníka z Bratislavy bol vydaný zatykač pre trestný čin úverového podvodu, na Vladimíra Pouloviča z Bratislavy zase zatykač pre trestný čin zanedbania povinnej výživy.

Na 62-ročného Petra Kuníka vydal súd príkaz na zatknutie pre trestný čin úverového podvodu. V mieste svojho bydliska sa už viac ako rok nezdržiava. Hľadaný muž je 175-180cm vysoký, strednej postavy. Má prešedivené  vlasy a fúzy.

Pre trestný čin zanedbania povinnej výživy vydal príkaz na zatknutie súd na 32-ročného Vladimíra Pouloviča z Lučenca. V mieste svojho bydliska sa dlhodobo nezdržuje a aj napriek vykonaným rôznych previerok a opatrení sa jeho súčasný pobyt nepodarilo zistiť. Vladimír Paulovič je 166-17cm vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé oči a hnedé vlasy.

MV SR

47-ročný Jozef Bambuch z Jastrabieho okres Vranov nad Topľou je nezvestný od marca 2010, kedy odišiel z miesta svojho trvalého pobytu na doposiaľ neznáme miesto a ani sa nikomu z rodiny neozval. Jozef Bambuch je 160cm vysoký, štíhlej postavy. Má sivomodré oči. Naposledy mal na sebe oblečené čierne tesilové nohavice, čiernu košeľu, bundu zelenej farby a čierne topánky.

Vaše informácie k hľadaným osobám môžete poskytnúť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Zdielať na

Najčítanejšie správy