Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hádka v aute. Žena z neho počas jazdy vyskočila
Zdielať na

Hádka v aute. Žena z neho počas jazdy vyskočila

MICHALOVCE / Aj hádka môže byť životu nebezpečná. Dokazuje to prípad ženy, ktorá práve počas hádky s vodičom vyskočila z idúceho auta. Stalo sa to na rovnom úseku cesty medzi obcami Petrovce nad Laborcom a Nacinná Ves.

43-ročná žena sa počas jazdy s vodičom veľmi pohádala. Potom otvorila dvere a vyskočila z auta. Údajne, keď už vodič videl, že je zle, okamžite pribrzdil. Priblížil sa čo najviac ku krajnici a spolujazdkyňu sa ešte snažil zadržať. No aj napriek tomu sa žena rozhodla pre riskantný krok.

Po páde utrpela zlomeninu ramennej kosti

Po tom, čo žena vyletela z auta, zostala nehybne ležať v trávnatom poraste. Na miesto nehody  okamžite dorazili záchranári, ktorí sa bezmocnej žene snažili pomôcť. "Spolujazdkyňa po páde z vozidla utrpela ťažké zranenia a to zlomeninu ramennej kosti s dobou liečenia približne 3 mesiace," informuje Jana Mesárová hovorkyňa KR PZ v Košiciach. Ženu s ťažkými zraneniami previezli záchranári do nemocnice v Michalovciach. "Operácia prebehla bez komplikácii, stav pacientky je stabilizovaný," hovorí Mudr. Peter Rovder.

Alkohol za hádku a nehodu nemohol

43-ročná žena sa k celému incidentu nechcela vyjadriť. Čo sa teda presne v aute odohralo zostáva záhadou. "U vodiča a spolujazdkyne alkohol zistený nebol," konštatuje Jana Mesárová hovorkyňa KR PZ v Košiciach. Presné príčiny nehody vyšetrujú dopravní policajti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA - ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy