Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hádka partnerov priniesla smrť muža (†60). Úradoval alkohol
Zdielať na

Hádka partnerov priniesla smrť muža (†60). Úradoval alkohol

Po partnerskej hádke sa zjavilo pred jedným z panelákov v Snine pohrebné auto. Za tragédiu môže zrejme alkohol. Z bytu na prízemí vraj susedia často počuli krik, viac nám však nechceli povedať. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Hádky, ktoré sa ozývali spoza dverí jedného z bytov, boli podľa susedov na dennom poriadku. Jedna z obyvateliek domu vraví: "Veru, bolo to tak. Ona si rada vypila." Ďalšia dodáva: "My sme tu mali vždy nezhody. Ona sa robila, že je niečo viac, ale bola skôr na hlavu..."

Alkohol, krik, hádky...

Pán Ivan žil v byte so svojou družkou. Susedia dvojicu poznali nie práve v najlepšom svetle. K častému kriku a hádkam im zrejme dopomáhal alkohol. O tej stredajšej večernej susedom príliš do reči nebolo. Dozvedeli sme sa iba to, že dvojica sa hádala. Potom vraj žena bežala k ďalšiemu susedovi, aby privolal lekára.

Ivan (†60) mal po tele modriny

"Po príchode na adresu bolo zistené, že ide o 60-ročného muža, u ktorého službukonajúci lekár konštatoval smrť," vraví hlavný záchranár Falck Marián Hudák. Podľa našich zistení mal mať muž po tele modriny. Susedia nám potvrdili, že partneri sa párkrát aj pobili.

Polícia v tomto prípade cudzie zavinenie nepotvrdila ani nevylúčila. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informuje hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Karnišová.

Getty images

Súvisiace články

Najčítanejšie správy