Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Po hádke s manželkou sa Peter (34) bodol sám. Vraj...
Zdielať na

Po hádke s manželkou sa Peter (34) bodol sám. Vraj...

V Zlatých Moravciach museli záchranári zasahovať v dome dvoch manželov. Po hádke totiž skončil 34-ročný Peter s dlhým nožom v bruchu. Policajtom tvrdí, že sa bodol sám, jeho susedia však o tom pochybujú. Preto jeho ranu bude skúmať súdny znalec...

Po manželskej hádke bodné rany

Tomuto incidentu mala predchádzať manželská hádka. Susedia podľa vlastných slov počuli len veľký krik. A to vraj pre nedostatok peňazí... "Že už toho má plné zuby, tak sa pichol," komentovali. Manželka Petra totiž po bodnutí manžela skolabovala. Záchranári teda odvážali oboch manželov.

Niektorí susedia však pochybujú, že by sa Peter bodol sám, ako tvrdil. Myslia si, že v tom prsty má iste jeho manželka. "Mohla ho zabiť, on takto hovorí. Sa hovorí, že ho ona dopichala."

Vyšetrovatelia si posvietia na manželku

Vyšetrovateľom by mohlo pomôcť vyjadrenie súdneho znalca. Ten bude skúmať bodnú ranu a povie, či ju spôsobila iná osoba. No aj keby znalecký posudok potvrdil, že Petrova manželka nebola útočníčkou, vyšetrovanie sa uberá zaujímavým smerom. Stále je totiž podozrivá z toho, že mu k tomuto zúfalému činu mohla výrazne dopomôcť.

Peter leží podľa našich informácii na urgentnom oddelení. Nôž údajne zasiahol tenké črevo a jeho stav si vyžiada až 6-týždňovú práceneschopnosť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy