Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Akosi veľa samovrážd v okolí Námestova. Študent (†17) sa obesil
Zdielať na

Akosi veľa samovrážd v okolí Námestova. Študent (†17) sa obesil

Aj na Valentína prinášame smutnú správu. Len v júni minulého roka si dvaja študenti strednej školy v Námestove vzali život. K tejto bilancii pribudol ďalší mladík tej istej školy. 17-ročný chlapec sa obesil, už zajtra mu chystajú pohreb. Ďalšieho študenta sa dnes podarilo zachrániť...

V priebehu dvoch školských rokov to sú už traja študenti, čo si siahli na život. Jeden sa obesil v lesíku, druhý podľa našich informácií doma a túto nedeľu si siahol na život ďalší, ktorý sa obesil v suteréne domu, kde býval.

Kamaráti si to nevedia vysvetliť

Kamaráti tohto mladíka si nevedia vysvetliť, čo sa mohlo stať. Podľa informácií reportérky Elišky Prečovej je mladík popisovaný kamarátmi ako optimista, ktorý mal veľa priateľov a v škole žiadne problémy.

"Určite to nie je školou, určite tu je každý spokojný, si myslím," komentujú neveriaco spolužiačky. "Všetci ho mali radi. Nik naňho nič zlé nepovedal. On bol úžasný, nemal problémy v škole. Aj s rodinou dobre vychádzal," myslia si. Druhák na strednej sa aj tak obesil.

Sused ho našiel visieť v suteréne...

Podľa suseda obeseného chlapca našiel v bývalej kočikárni iný sused, záchranári sa ho snažili oživiť, no márne. "Je to ľúto všetkým, dnes mladí nepovedia, aký majú problém, všetko držia v sebe," vyjadril sa k tragédii aj sused. Záchranári sa ho snažili oživiť, všetko márne.

V tento deň spáchal samovraždu ďalší mladý muž. Len 18-ročný chlapec z obce neďaleko Námestova. Toho však, našťastie, stihli zachrániť. Momentálne leží v nemocnici.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy