Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Lenka (23): Vyhrážala sa samovraždou, podpálila stánok
Zdielať na

Lenka (23): Vyhrážala sa samovraždou, podpálila stánok

Na bratislavskej križovatke ulíc Bajkalská - Trnavská horel v noci zo stredy na štvrtok stánok s rýchlym občerstvením. Bizarné sú však okolnosti, za akých sa to stalo. Vyzerá to tak, že ho z pomsty najskôr vykradla a neskôr zapálila samotná predavačka.

Okolo polnoci si hliadkujúci policajti na križovatke všimli podozrivú 23-ročnú Lenku. Dobre si ju pamätali, lebo s ňou mali dočinenia pred pár dňami. Banskobystričanka sa vtedy vyhrážala samovraždou. "Policajti si ženu pamätali z toho dôvodu, že boli už predtým privolaní do neďalekého stánku s občerstvením, kde si táto žena chcela spôsobiť rezné poranenia krku," informoval hovorca KR PZ v Bratislave František Peczár.

Samovražedné vyhrážky, psychiatria, krádež, požiar...

23-ročná Lenka skončila po vyhrážkach na niekoľko dní na psychiatrii. Aj preto ju v noci zo stredy na štvrtok na ulici policajti pre istotu skontrolovali. A urobili dobre. V taške mala tovar, ktorý zrejme ukradla z neďalekého stánku s kebabom, v ktorom pracovala ako predavačka. Policajti trvali na tom, aby stánok odomkla. S prekvapením zistili, že prevádzka rýchleho občerstvenia horí.

Hovorca KR PZ v Bratislave František Peczár: "Po uhasení im žena uviedla, že ho podpálila ona. Dôvodom mala byť pomsta." Žena, ktorá tento stánok najskôr vykradla a potom podpálila, na polícii uviedla, že tak urobila preto, lebo jej majiteľ dlhšiu dobu nevyplácal mzdu.

Na polícii všetko poprela, opäť jej hrozí psychiatria

Majiteľ stánku sa k nočnému incidentu, ani k tvrdeniam ženy nechcel vyjadrovať. Tvrdí, že stánok síce vlastní, no prenajíma ho inému podnikateľovi. "V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie obhliadkou miesta činu," uviedol hovorca KR PZ v Bratislave František Peczár.

Podľa našich informácií 23-ročná Lenka neskôr všetko na polícii poprela. Nie je vylúčené, že opäť skončí na psychiatrii, odkiaľ ju len pred pár dňami  po samovražedných vyhrážkach prepustili.

Stánok_Bajkalská_Trnavská_podpálený

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy