Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dianku (1) bili, matka teraz o ňu nejaví záujem
Zdielať na

Dianku (1) bili, matka teraz o ňu nejaví záujem

Mladá mama z Hranovnice si myslela, že jej ročná dcérka náhle ochorela a tak ju odniesla do nemocnice. Lekári však zistili, že malú Dianku niekto udrel. K tomuto prípadu došlo ešte v júni tohto roku. Popradskí kriminalisti začali vtedy trestné stíhanie a vo väzbe skončil matkin druh. Nás zaujímalo, ako tento príbeh pokračuje ďalej.

Dianku zbil 22-ročný Tichomír

Matka Božena v júni ešte netušila, že sa jej život radikálne zmení. Lekárom sa nepozdávali opuchliny a podliatiny na Diankinej hlave a zadočku, a tak kontaktovali políciu. Začalo sa vyšetrovanie.

Božena bola a je skutočne nevinná. Doma ešte vychovávala dvojročného Samka. Vo veľmi zlých sociálnych podmienkach žila aj so svojím druhom Tichomírom. Bolo až neuveriteľné, s akým pokojom sa jej druh s reportérkou rozprával a pritom vedel, že Dianke spôsobil zranenia práve on.

Popradskí kriminalisti neuverili verzii o nevinnom páde, Tichomír sa nakoniec priznal. Božena ho pritom nechala iba na chvíľu s deťmi samého, odbehla iba k susede a on pri prebaľovaní niekoľkokrát udrel Dianku po hlave a zadočku.

Pani Božena o deti prišla

"Na základe vykonaných úkonov popradskými kriminalistami bol zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby obvinený 22-ročný Kežmarčan," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Tichomír je vo väzbe a stále čaká na rozhodnutie súdu.

Pani Božena nám v júni zdôrazňovala, že o deti nechce prísť. Bola nevinná. Zatiaľ o ne prišla. Ako nás mailom informovali z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny okrem iného vykonávajú také opatrenia, ktoré smerujú k zabezpečeniu najvhodnejšieho rodinného prostredia pre obe deti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy