Skoro jasno
15°
Bratislava
Dianku (1) priviezli do nemocnice s podliatinami. Týranie?
Zdielať na

Dianku (1) priviezli do nemocnice s podliatinami. Týranie?

Na detskom oddelení v popradskej nemocnici leží ročná Dianka, ktorá má na rôznych častiach tela podliatiny. Polícia zatiaľ nikoho neobvinila, no začala trestné stíhanie pre zločin týrania blízkej a zverenej osoby.

Ročnú Dianku mala do popradskej nemocnice priviesť mama. Lekári pri prehliadke našli na telíčku niekoľko podliatín. Malá Dianka mala podliatiny na zadočku aj na hlave, preto prišli do nemocnice policajti a začali preverovať matku aj príbuzných. "Ja neviem, čo sa stalo. Ja som prišiel večer domov," povedal Diankin dedko. 

Chudokrvnosť a málo železa?

Počas návštevy reportérky Zuzany Pojedincovej v dome malej Dianky bola matka na policajnom výsluchu. "Boženka mala strach, že z čoho má tie modriny hlavne. Preto išlado nemocnice sa spýtať, že čo to je. Tam ju rovno nechali, lebo má tú chudokrvnosť a jej chýba železo," povedal druh Diankinej matky. Rodina žije vo veľmi zlých podmienkach a nemá nazvyš peniaze. Rodina žije pod dohľadom sociálnych pracovníkov. 

Druh: Boženka ju nikdy neudrela

Polícia začala trestné stíhane pre zločin týrania blízkej a zverenej osoby. No matka Dianky, Božena zatiaľ obvinená nebola. Druh akékoľvek týranie zo strany matky rázne odmieta. "Boženka ju nikdy v živote neudrela. Ona ju má fakt veľmi rada...," tvrdí druh.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy