Polojasno
17°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Desivá zrážka auta a troch motoriek: Jeden z motorkárov skončil v priekope
Zdielať na

Desivá zrážka auta a troch motoriek: Jeden z motorkárov skončil v priekope

ROHOŽNÍK / Nehoda troch motoriek a osobného auta v nedeľu 28. apríla skomplikovala dopravu na Záhorí. Jeden motorkár skončil po náraze v priekope. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

​Nehoda troch motoriek a auta sa stala v popoludňajších hodinách na ceste medzi Rohožníkom a obcou Kuchyňa. Motorkár zrejme nezvládol zákrutu a skrížil cestu osobnému autu. Zákruta ho vyniesla a skončil v protismere, práve tam prichádzalo auto, do ktorého narazil. To však spustilo reťazovú reakciu.

Zo zákruty sa vyrútila aj ďalšia motorka, ktorá narazila do tej prvej. Tretí motorkár stihol zareagovať, avšak skončil v priekope. Motocykel zostal po náraze úplne zdemolovaný, no akoby zázrakom sa nikomu nič vážne nestalo.

Cesta bola úplne uzavretá

Vodiči, ktorí daným úsekom prechádzali sa nárazovo zdržali. Po ceste boli rozhádzané rôzne kusy plastov či skla. "Cesta bola chvíľu úplne uzavretá. Jednotka zabezpečila očistenie vozovky a riadila dopravu," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Dušan Šimunčík. 

Osobné auto, ale aj motorky naložili na odťahovky a z miesta odniesli preč. Keďže sa nikomu nič nestalo a vodiči sa medi sebou dohodli, polícia nehodu uzavrela ako škodovú udalosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy