Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Dianku (1) priviezli s modrinami. Zbil ju matkin priateľ!
Zdielať na

Dianku (1) priviezli s modrinami. Zbil ju matkin priateľ!

Ešte minulý týždeň priviezla len 21-ročná matka z Hranovnice do popradskej nemocnice malú dcérku. Na viacerých častiach tela mala totiž podliatiny, no matka nevedela od čoho. Policajti začali okamžite trestné stíhanie a dobre urobili. Vypočuli totiž aj matkinho druha.... Viac zisťovala reportérka Zuzana Pojedincová.

Matka sa bála pre chudokrvnosť

Matka Božena bola celý čas presvedčená, že malú Dianku nikto nezbil, ale len trpí chudokrvnosťou. Prišla s ňou s podliatinami do popradskej nemocnice. Lekárom sa však modriny nepáčili a kontaktovali políciu, ktorá okamžite začala vo veci konať.

Boženin priateľ sa najskôr nepriznal

Najskôr bola na výsluchu Božena, zatiaľ nám jej druh prezradil: "Boženka mala strach, že z čoho má tie modriny hlavne, preto išla do nemocnice. Tam ju rovno nechali, lebo má tú chudokrvnosť a jej chýba železo... Boženka by ju nikdy v živote neudrela. Ona ju má fakt veľmi rada."

Práve Boženin priateľ, 22-ročný Tichomír sa mal pri vypočúvaní priznať. Malú mal vraj udrieť, keď Božena na chvíľu odskočila k susedom. V týchto chvíľach je už vo väzbe v Košiciach a čaká na súdny proces.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy