Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Týral tehotnú manželku! Bil ju, kopal a všetko ničil
Zdielať na

Týral tehotnú manželku! Bil ju, kopal a všetko ničil

Až 18 rokov znášala pokorne Jana zo Sniny neľudské bitky a opilstvo svojho manžela. Rukavičky si nebral ani vtedy, keď bola v pokročilom štádiu tehotenstva. Bez ľútosti ju dokopal, až bola modrá od hlavy po päty. A svokra sa na to len mlčky pozerala. Až teraz si Jana povedala dosť, no po vzoprení ostala s deťmi bez majetku...

Policajti len spisovali a nekonali

"On mi kopal strašne do brucha, celá som bola modrá... A svokra stála a pozerala sa na to. Všetky šaty nám poničil, nahádzal ich do vane a nastriekal s niečím. Porezal káble na počítači, na práčke... Policajti stále spisovali a nechali to tak." Takto popisuje roky pekla Janka zo Sniny. Jej život bol deň odo dňa horší a nikto jej nevedel pomôcť. Advokát Daniel Urban však ostal prekvapení, prečo policajti nezakročili.

"Som veľmi prekvapení, že polícia nezačala trestné stíhanie pre podozrenie zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby, prípadne trestného činu ublíženia na zdraví." Agresivitu si totiž jej muž vybíjal denne nielen na nej, ale aj na deťoch.

Zašitý nos, modriny na tele. Denná realita

Až potom, ako sa muž Jane vyhrážal, že ju zabije, sa policajti pohli z miesta. "Polícia začala vyšetrovanie a ukončila prípad návrhom na podanie obžaloby," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. No týranie pokračovalo a do bitky sa zapájal údajne aj Janin svokor. Až tak, že jej museli zašívať nos...

Ani svokrovci ani manžel sa nám však na kameru k prípadu vyjadriť nechceli. Jana sa však našťastie tomuto doslova peklu vzoprela, teraz čaká na rozvod. Na oblečenie, ktoré jej však muž nevydal, si môže nárokovať v občiansko-súdnom konaní. Na seba nemá nič ani ona, ani jej deti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy