Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Dievča (14) venčilo psa. Sexuchtivému násilníkovi sa našťastie ubránilo
Zdielať na

Dievča (14) venčilo psa. Sexuchtivému násilníkovi sa našťastie ubránilo

Iba 14-ročné dievča z obce Lubina zrejme len tak skoro nezabudne na minulotýždňovú prechádzku so psom. Pri potoku za obcou ju chcel znásilniť neznámy muž. Našťastie sa dievčine podarilo z násilníkovho zovretia dostať. Polícii poskytla podrobný opis páchateľa. Pri jeho dolapení môžete pomôcť aj vy.

Všetko sa udialo na cestičke popri potoku v obci Lubina. Dosiaľ neznámy násilnik si tu počkal na iba 14-ročné dievča.

Uzemnila ho úderom lakťa

Prechádzka so psom iba niekoľko desiatok metrov od svojho domu sa v okamihu zmenila na nočnú moru. Ničnetušiacu dievčinu tu zozadu napadol mladý muž. Prevrátil ju na zem a snažil sa ju vyzliecť, pričom na nej neustále vykonával kopulačné pohyby.

"Neznámy páchateľ sa minulý týždeň v stredu podvečer pokúsil v obci Lubina, v okrese Nové Mesto, znásilniť iba 14-ročné dievča," informuje hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová. Mladá obeť sa útočníkovmu besneniu statočne bránila. V okamihu, keď ju obchytkával na intímnych miestach, sa jej podarilo muža silno udrieť lakťom. To ju zrejme zachránilo.

Podobizeň majú, pomôžte ho nájsť

"Dievčaťu sa našťastie podarilo dostať zo zovretia muža a ujsť do bezpečia. Následným vyšetrovaním, ktoré vykonali novomestskí policajti, kriminalistický technik vytvoril identikit páchateľa," dodáva hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Podobizeň neznámeho násilníka je teda na svete. Ide o asi 180 centimetrov vysokého muža chudej postavy vo veku približne 30 rokov. Na predlaktí má vytetované čísla, okrem iných jednotku a deviatku. Elena Antalová: "Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámeho muža."

Akékoľvek informácie o podozrivej osobe telefonujte na známe policajné číslo 158. Násilníkovi hrozí za uvedený zločin až 15-ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Indentikit_znásilnenie_pokus

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy