Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hrôza v Bratislave. Muž (41) sexuálne zneužíval dievčatko (6)!
Zdielať na

Hrôza v Bratislave. Muž (41) sexuálne zneužíval dievčatko (6)!

Skutočne otrasný prípad vyšetruje bratislavská polícia. 41-ročný muž mal v jednej z miestnych ubytovní sexuálne zneužiť iba 6-ročné dievčatko. To sa k obvinenému pedofilovi pôvodne chodievalo hrávať.

Celý incident sa mal odohrať v bratislavskej ubytovni za dverami tejto izby. Tu si mal svoje zvrhlé chúťky na malom dievčatku uspokojovať 41-ročný muž.

Orálny sex, surové znásilnenie

Matka sa k nemu s 6-ročnou Diankou a ďalšími deťmi pôvodne nasťahovala. Z Ľubomíra sa však postupne vykľul poriadny sadista. Nevinné dievčatko ho muselo orálne uspokojovať. Ani to mu ale nestačilo. Podľa našich informácií ju dokonca surovo znásilnil. Zrejme aj niekoľkokrát. Informuje Petra Hrášková, hovorkyňa KR PZ Bratislava: "Muž mal od januára tohto roku sexuálne zneužívať maloletú osobu s ktorou žil v spoločnej domácnosti."

Nechutnosti si fotil do mobilu

Dianka však nikomu nič nepovedala. Zvrhlík si ju pri tom fotografoval mobilom. A nebyť Diankinho brata, ktorý raz v mobile našiel otrasné fotky, možno by dievčatku ubližoval oveľa dlhšie. Chlapec to totiž preposlal známemu. To sa už ale spustila lavína.

Zvrhlosti na tejto adrese ukončili až policajti, ktorých privolali susedia. Údajný pedofil skončil vo vyšetrovacej väzbe. Policajná hovorkyňa Petra Hrášková: "Vyšetrovateľ policajného zboru obvinil zo zločinu sexuálneho zneužívania 41-ročného muža z Bratislavy."

Koľko ich bolo pred Diankou?!

Dievčatko už vypočul špecializovaný policajný tím. Gynekologická prehliadka podľa nášho zdroja zneužitie potvrdila. Na ubytovni sa pritom táto správa rozšírila rýchlosťou svetla. Ľudia sú zhrození, o Ľubomírovi otvorene hovoria, že je pedofil. "Ja som mu to povedal rovno do očí. On tu začal vyskakovať, bordel robiť," vraví sused.

Podľa informácií zo zdroja blízkeho vyšetrovaniu to potvrdzuje aj fakt, že si už v 90-tych rokoch jeden trest za sexuálne zneužívanie odsedel. Náš zdroj navyše hovorí, že polícia pracuje aj s tou verziou, že obetí tohto muža mohlo byť niekoľko. Na margo toho suseda hovorí: "Viem, že sem chodilo veľa detí. Či cez deň, či večer."

AJOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy