Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vaneska (10) o znásilnení: Udreli ma a vyzliekli...
Zdielať na

Vaneska (10) o znásilnení: Udreli ma a vyzliekli...

Desaťročnú Vanesku v nedeľu ráno prepadla partia piatich chlapcov. Podľa prvotných informácií dievčatko mali znásilniť, no lekárske vyšetrenie ukázalo opak. Polícia násilníkov zakrátko chytila, no tresne zodpovedný je len jeden z nich...

Znásilnenie za bieleho dňa?

Tento šokujúci prípad sa odohral na jednej z najrušnejších ulíc v Košiciach. Piati chlapci vo veku od 9 do 15 rokov strhli z Vanesky šaty, položili ju na trávu a pokúsili sa ju znásilniť. Pomoc zavolala okoloidúca žena. 

"Chytili ma a vyzliekli. Udreli ma po tvári a chceli ma znásilniť. Ale ja som im ušla k policajtom," opísala pre denník Nový čas chvíle hrôzy Vaneska. Lekárske vyšetrenie podľa slov jej otca ukázalo, že k pohlavnému styku naozaj nedošlo. Jeho dcérka je vraj živá a je ju ťažké udržať.

Obvinený je len jeden z nich

Vaneska so svojou rodinou žije v záhradkárskej oblasti Račí potok. Príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky chytili všetkých násilníkov krátko po nahlásení prípadu. Vyše sedemročné väzenie však hrozí len jednému z nich (tomu najstaršiemu), nakoľko ostatní nie sú ešte trestne zodpovední.

Podľa našich informácií je táto pätica policajtom dobre známa. Všetci majú za sebou niekoľko krádeží a lúpežných prepadnutí. Desaťročný Kevin figuruje aj v kauze údajného týrania rómskych chlapcov na policajnej stanici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy