Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Piati chlapci z Luníka IX. znásilnili 10-ročné dievčatko
Zdielať na

Piati chlapci z Luníka IX. znásilnili 10-ročné dievčatko

Neuveriteľný prípad sa odohral ráno krátko po ôsmej hodine. Pätica maloletých chlapcov z Luníka IX. znásilnila 10-ročné dievča. Zarážajúce je, že najmladší z násilníkov mal tiež len 10 rokov.

Znásilnili len 10-ročnú Vanesu

Šokujúce znásilnenie, ktorého obeťou je len 10-ročné dievča sa stalo na jednej z najrušnejších ulíc v Košiciach. Na dievča partia chlapcov zaútočila za bieleho dňa, a to na tráve pri hlavnej ceste.

Na jej znásilnení sa údajne podieľali všetci chlapci. Celý incident si vraj všimla okoloidúca, ktorá ihneď privolala políciu. Chlapcov na mieste zadržali a previezli ich na policajnú stanicu.

Najmladší z nich mal len 10 rokov, najstarší 16. Podľa našich informácií je táto pätica policajtom dobre známa. Všetci majú za sebou niekoľko krádeží a lúpežných prepadnutí. Na vypočutie priviezli aj znásilnenú Vanesu.

Kevina už policajti poznali

Jeden z aktérov je známy aj z prípadu z marca 2009, v ktorom je obvinených desať policajtov. Tí mali údajne nútiť partiu rómskych chlapcov, ktorí okradli a zranili starenku, aby sa navzájom bili.

Policajti si to mali nakrúcať na mobilné telefóny. Medzi chlapcami bol aj  najmladší násilník z nedeľného rána, momentálne 10-ročný Kevin. Polícia nateraz neposkytla k prípadu viac informácií.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy