Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Narkoman (26) znásilnil vo vlaku muža! Priznal sa k ďalším obetiam
Zdielať na

Narkoman (26) znásilnil vo vlaku muža! Priznal sa k ďalším obetiam

Milan Žiga, 27-ročný narkoman, ktorý koncom februára znásilnil vo vlaku iného muža, je už za mrežami. Podľa reportérky Veroniky Hulíkovej to však nebola jediná obeť. Polícii sa totiž sám priznal k ďalším sexuálnym deliktom. Najhoršie na tomto prípade je, že tento recidivista trpí hneď niekoľkými prenosnými chorobami...

Muža znásilnil na záchode vo vlaku

Žltačka typu C, syfilis a kvapavka. Týmito chorobami totiž trpí Žiga. Zákernými chorobami však pravdepodobne nakazil aj ďalších ľudí. Tou poslednou bol muž, od ktorého si vynútil sex pomocou vyhrážok na toalete vo vlaku pri Prahe.

Keď sa ho policajtom podarilo napokon zadržať, priznal sa k ďalším nechutnostiam. Mal minimálne päť pohlavných stykov aj napriek tomu, že o svojich závažných prenosných ochoreniach vedel.

Sex si užíval aj s ďalšími

Narkomana už pražskí policajti obvinili zo znásilnenia. Je navyše podozrivý zo šírenia nákazlivých chorôb a za to mu hrozí až trojročný trest. Navyše bol súdne trestaný v minulosti už osemkrát! V šiestich prípadoch aj odsúdený k trestu odňatia slobody. Znásilnenia sa dopustil už ako mladistvý, lúpil aj kradol.

Polícia momentálne vyzýva ďalšie ženy a mužov, ktorí mali s Milanom Žigom bližší styk, aby okamžite kontaktovali českú políciu. Mohol ich totiž svojimi chorobami nakaziť a tak z nich spraviť ich nebezpečnými prenášačmi.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy