Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sériový vrah vydlabáva prostitútkam oči
Zdielať na

Sériový vrah vydlabáva prostitútkam oči

Znetvorené telá prostitútok našli v rôznych častiach metropoly. Všetko nasvedčuje tomu, že ide o prácu sériového vraha. Aj preto rwandské sexuálne pracovníčky teraz tŕpnu, ktorá z nich sa stane ďalšou obeťou.

Najprv mučenie, potom smrť

"Máme strach z toho čo sa deje. Požiadali sme úrady, aby nás chránili," tvrdia rwandské prostitútky. V uliciach Kigali totiž poľuje neznámy útočník na prostitútky. Len za uplynulý mesiac našli 15 tiel zavraždených žien. Mnohé z nich prešli mučením. Niektoré obete mali dokonca vylúpnuté oči.

Väčšinu obetí našli v ich domoch. K vraždám však nedochádza len v noci. Nedávno boli tri ženy, z toho dve prostitútky, uškrtené za bieleho dňa v chudobnej časti rwandskej metropoly.

Vrah polícii zatiaľ uniká

Všetko nasvedčuje tomu, že ide o prácu sériového vraha, ktorý je na úteku. "Niekoľko osôb sme zatkli, získali sme aj mená podozrivých," povedal pre reuters šéf polície Theos Badege.  

Polícia však odmieta, že by existovala súvislosť medzi vraždami. V ich pozadí sú udajne spory o peniaze, ako aj pomsta za nakazu pohlavnými chorobami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy