Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Nezvestná Mária (15). Zavliekli ju ako prostitútku do zahraničia?
Zdielať na

Nezvestná Mária (15). Zavliekli ju ako prostitútku do zahraničia?

Dievča je nezvestné už piaty deň. Z domu malo odísť so staršou kamarátkou, navyše je podľa matky dôverčivé, duševne choré a po operácii rakoviny vidí len na jedno oko. Navyše má zlé tušenie, že jej 15-ročnú dcérku zavliekli do zahraničia, kde ju zneužijú na prostitúciu. Prosí preto o pomoc v pátraní.

Odišla so staršou kamarátkou

Mária odišla z domu v Petržalke s 20-ročnou kamarátkou, s ktorou sa podľa matky poznala len týždeň. "Naposledy bola u mojej sestry v Čečinskej Potoni," spomína si matka Eva. 2. augusta sa však už domov nevrátila, podľa matky môže byť ovplyvnená staršou kamarátkou s pestrou minulosťou.

"Mohla by sa nachádzať aj mimo Slovenska," upozornila pani Eva. S najväčšou pravdepodobnosťou je dievča v Rakúsku, Nemecku alebo Maďarsku. Horšie však je, že Mária je duševne chorá a dôverčivá. Obchodníci s ľuďmi by ju tak v prípade, že sa im dostane do rúk, mohli veľmi ľahko zneužiť.

Dôverčivá a duševne chorá Mária

"Dcéra je bez dokladov, bez liekov," upozorňuje Eva. Výrazným znakom je, že mladistvá Petržalčanka má po ťažkej operácii rakoviny iba jedno oko. "Nezvestná je 160 cm vysoká, má hnedé dlhšie vlasy a špecifikom je jedno zeleno-hnedé oko," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Pani Eva sa bojí, že jej dcéra môže skončiť ako prostitútka, nadrogovaná v nejakom erotickom salóne v zahraničí. V prípade, že ste dievča videli, neváhajte to oznámiť na tel.č. 158 alebo ktoromkoľvek policajnom oddelení. Mama má pre dcérku ešte tento odkaz: "Keď ma vidí moja dcéra, nech príde domov. Hoci nech je aj v Anglicku, my prídeme pre ňu..."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy