Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mŕtvola v dome. Polícia už pozná identitu zavraždeného
Zdielať na

Mŕtvola v dome. Polícia už pozná identitu zavraždeného

Ešte začiatkom júla otriasla južným Slovenskom vražda pumpára v Holiaroch, neďaleko Komárna. Z jeho vraždy v rekordne krátkom čase polícia obvinila podnikateľa z okolia Dunajskej Stredy. A prípad má pokračovanie. V garáži víkendového domu obvineného, našli mŕtvolu ďalšieho muža. Polícia síce mlčí, no nám sa podarilo k prípadu získať nové informácie.

Susedia mali zlé skúsenosti

Otrasný nález mŕtveho tela sa ukrýval za múrmi rodinného domu. Pravdepodobne mŕtvola muža tam musela ležať niekoľko dní. Víkendový dom patril podnikateľovi Štefanovi z Lesných Kračian, ktorý v tom čase už sedel vo vyšetrovacej väzbe. "Nemali sme s nimi dobré skúsenosti, stačí? " hovorí sused obvineného podnikateľa.

Ortieľom smrti dlhy a nevyrovnané účty

Podnikateľ Štefan mal tak na krku obvinenie z jednej vraždy. Z druhej bol podozrivý číslo jeden. Identitu mŕtveho muža musela potvrdiť pitva. Policajti tak už vedia o koho ide. Napriek tomu informácie nezverejňujú. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, v tejto chvíli nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Hneď ako to však procesná situácia dovolí, budeme verejnosť informovať," uviedol hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Nám sa však napriek tomu podarilo zistiť, že zavraždeným má byť muž pochádzajúci z okolia Bratislavy, ktorý bol nezvestný od roku 2009. Jeho ortieľom pritom mali byť dlhy a nevyrovnané účty.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy