Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nelegálnej párty v Prahe sa zúčastnilo 56 ľudí. Policajti našli aj drogy
Zdielať na

Nelegálnej párty v Prahe sa zúčastnilo 56 ľudí. Policajti našli aj drogy

PRAHA / Desiatky ľudí sa napriek súčasným vládnym nariadeniam v ČR zúčastnilo nelegálnej párty v Prahe. Párty prebiehala v jednom z bytov na Vojtešskej ulici v Novom Meste. Na základe oznámenia na linku 158 v nedeľu večer vyrazili na nahlásené miesto policajti. Informoval o tom spravodajský portál Blesk.cz

Na Veľkonočnú nedeľu policajti zasahovali na Vojtešskej ulici v Prahe, kde ako uvádza spravodajský portál Blesk.cz v jednom z bytov prebiehala nelegálna párty. "Okolo 20-tej hodiny policajti prijali oznámenie o tom, že sa v jednom z podkrovných bytov na Vojtešskej ulici koná večierok. Vyrazili na miesto, kde zistili, že sa oznámenie zakladá na pravde, " povedal pre Blesk.cz policajný hovorca Jan Rybanský.

Pred desiatou hodinou policajti večierok rozpustili

"Celkom skontrolovali a zadokumentovali 56 ľudí, všetci boli oznámení príslušnému správnemu orgánu pre podozrenie z porušenia vládnych nariadení," dodal hovorca.

Traja ľudia pri sebe mali v malom množstve drogy, jednalo sa o marihuanu a pervitín. "Tí budú riešení v samostatnom správnom konaní," dodal. Podľa informácií Blesku podkrovie slúži ako študentské ubytovanie, byt je rozdelený na niekoľko častí. Väčšina z účastníkov večierku boli cudzinci.

Policajti viackrát zasahovali proti nelegálnym večierkom v Prahe

Veľkú pozornosť vzbudil koncom minulého novembra zásah policajtov na Anenskej ulici v centre Prahy, kde v klube, ktorý bol uzavretý, sa zabávalo viac ako 100 ľudí. Začiatkom roka policajti zasahovali v Starom Meste, kde vyháňali ľudí z baru aj z bytu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy