Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otec vyvraždil celú rodinu vrátane psa
Zdielať na
Krimi

Otec vyvraždil celú rodinu vrátane psa

DAVIDSON / Muž z Austrálie podľa polície vyvraždil celú svoju rodinu. Vyšetrovatelia tvrdia, že technický inžinier úmyselne zaviedol do potrubia vlastného domu jedovatý plyn.

Fernando Manrique podľa austrálskej polície vyvraždil svoju rodinu. Štyridsaťštyriročný otec dvoch detí vyliezol na strechu s elektrickým náradím. Robil hluk, ale susedia nemali najmenšie tušenie, čo v skutočnosti robí.

Austrálski vyšetrovatelia veria, že technický inžinier úmyselne zaviedol do potrubia domu jedovatý plyn, ktorého toxické účinky otrávili celú rodinu vrátane jeho samotného.

Smrť neobišla ani domáceho  miláčika

Plyn sa postupne rozšíril do všetkých miestností v dome. Musel vedieť, čo robí a aké bude mať jeho konanie následky.

Reprofoto/Daily Mail Australia

​Jeho žena, štyridsaťštyriročná Maria Claudia Lutz, bola v jednej miestnosti spoločne s jedenásťročnou dcérou Elisou. Desaťročný syn Martin bol sám v inej izbe, keď došlo k uvoľňovaniu toxických látok. Obe deti trpeli vážnou duševnou poruchou - ťažkou formou autizmu. Súčasne zomrel v dome i sám otec a smrť sa nevyhla ani psovi.

Obaja autisti

Polícia vyšetruje zdroj jedu v plynových kanistroch. Išlo o dobre prepracovanú a naplánovanú operáciu.

Reprofoto/Daily Mail Australia

​Rodinný dom bol postavený pred jedenástimi rokmi. Vyšetrovatelia objavili celú sieť skrytých rúrok, ktoré mali byť pri vražde použité. 

​Rodina a priatelia vypovedali, že Fernando bol milujúci otec, avšak stále vážny. Jeho žena svoje deti kvôli ich psychickej poruche úzkostlivo chránila. Polícia momentálne vyšetruje, či sa jednalo o vraždu a súčasne samovaždu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy