Skoro jasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Lovestream Festival 2024: 50 Cent, Macklemore, Tiesto a ďalšie hviezdy vystúpia v Bratislave!
Zdielať na

Lovestream Festival 2024: 50 Cent, Macklemore, Tiesto a ďalšie hviezdy vystúpia v Bratislave!

BRATISLAVA / Minuloročný headliner festivalu Lovestream, skupina Imagine Dragon, bola obrovským lákadlom. Do priestorov vajnorského letiska prilákala viac než 60-tisíc návštevníkov. Aj v tomto roku sú ambície organizátorov festivalu veľké. Stavili na žánrovú pestrosť a v auguste na Slovensku vystúpia hviezdy ako 50 Cent, Macklemore, Tiesto, Welshly Arms, či Rita Ora.

​PR manažérka festivalu Love stream Erika Barkolová uviedla, že sa jedná už o 3. ročník a opäť to bude open-air vo Vajnoroch na letisku. Festival sa koná od 16. do 18. augusta. Tohtoročný letný Lovestream festival ponúka žánrovú pestrosť.

Najhlavnejším headlinerom bude legendárny raper 50 Cent. 

"Bol veľmi výrazný, pretože s tým prvým singlom, čo prišiel s názvom: In the club, tak to bol šok, ako sa tam spustil dolu hlavou," hovorí raper z AMO a producent Opak. 50 Cent je nielen raper, ale aj seriálový producent, založil vlastnú značku a venuje sa charite. V mladosti schytal deväť guliek a len zázrakom prežil. V Bratislave koncertoval už v roku 2007 a predkapelu mu so svojou kapelou AMO robil aj raper Opak. "To bola masovka, lebo prosto 50 Cent bola svetová hviezda. Pre nás to bolo dobre, spravme si svoju prácu a poďme sa tešiť na neho," hovorí Opak. 

Na Lovestream sa chystá hviezdny Macklemore

A keďže tu bude vystupovať Ray Dalton, tešiť sa zrejme môžeme aj na hit Can´t hold us. "Čo je prakticky jedna z hymien, ktoré sa hrávajú aj na klubovej, aj na festivalovej scéne." tvrdí DJ a producent Johny De City. "Oproti dajme tomu 50 Centovi to bude iný pohľad – modernejší, zaujímavejší," uviedol hudobný dramaturg Rado Mešša. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Na svoje si prídu aj fanúšikovia rocku

Príde americká blues rocková kapela Welshly Arms, ktorá vyniká vďaka spevu frontmana, Sama Getza. "Je výnimočný, netradičný, špeciálne posadený, ktorý dokonca vyvoláva zimomriavky, keď to človek počúva. Keď si ju vypočujete raz, tak vám vyslovene zostane v hlave tá skladba a chcete ju počuť znovu a znovu, pretože tá emócia, ktorú on dokáže svojim hlasom vyvolať, je naozaj silná,“ hovorí Meša. 

Za mixážnym pultom zahviedzni DJ Tiesto 

"Je to absolútna legenda, pochádza z Holandska, z epicentra elektronickej hudby," hovorí DJ a producent Milan Lieskovský. Tiësto ovplyvnil mnohých mladších DJ-ov, bol nominovaný na Grammy a dokonca hral na otváracom olympijskom ceremoniále v Grécku.

Na festivale sa možete tešiť aj na Rap, rock, pop či elektronickú hudba. Vybrať si môže naozaj každý. Zoznam už ohlásených účinkujúcich nájdete TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy