Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragická láska zo zoznamky. Milionár zavraždil svoju priateľku (†28)
Zdielať na

Tragická láska zo zoznamky. Milionár zavraždil svoju priateľku (†28)

Zdroj: Reprofoto/South Wales police/PA

CARDIFF / Americký milionár Sammy Almahri sa zoznámil so svojou priateľkou, Britkou Nadine Aburas, na moslimskej zoznamke. Po čase na ňu začal žiarliť a následne ženu chladnokrvne zavraždil.

Milionár sa zoznámil so svojou priateľkou na moslimskej zoznamke. Najskôr boli v dennom kontakte, písali si SMS a volali si cez Skype. Z priateľstva sa ale vykluľa obrovská láska. Nadine ho bola niekoľkokrát navštíviť v New Yorku.

Zamilovali sa do seba. Muž žene kupoval drahé dary, zahŕňal ju luxusom. Sammy si ale myslel, že môže Nadine vlastniť a časom na ňu začal žiarliť. Žiarlivosť prerástla do choroby. Muž sa začal žene vyhrážať a mlátil ju. Ona chcela vzťah ukončiť, čo ale milionár nedopustil.

Osudové posledné stretnutie

Nadine šla na políciu, kde im povedala, že ju znásilnil a pokúsil sa zaškrtiť. Písal jej výhražné správy. Chcel jej rodine poslať jej polonahé fotky. Žena súhlasila, že sa s mužom ešte naposledy stretne. 

Muž ale ženu zavraždil a utiekol do Kataru. Nakoniec ho polícia našla a zatkla v Tanzánii a poslali ho do Veľkej Británie. Muž trpel mentálnou poruchou. Naviedol ho vraj boží hlas.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy