Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
VIDEO. Hanba? Polonahý politik (24) si zatancoval sambu
Zdielať na

VIDEO. Hanba? Polonahý politik (24) si zatancoval sambu

AUGUSTA / Hanba či len ľudská stránka tvrdého politika? Mladučkého republikána držia jeho oponenti v zuboch, najmä čo na internete objavili video, na ktorom bláznivo tancuje sambu len v smiešnych, červených trenírkach. Americká kresťanská "légia" ho dokonca obvinila, že na videu vyzerá ako démonom posadnutý!

Polonahý, len v trenkách

Chudáčik mladučký, len 24-ročný americký republikánsky kandidát. Eric Brakey totiž pred vstupom na politickú scénu pracoval dva roky ako herec v New Yorku a okrem iného nakrútil ešte v roku 2011 reklamu na nealkoholický nápoj Vita Coco Coconut Water, na ktorom spolu s ďalšími mladými mužmi tancuje sambu polonahý, len v trenírkach a s vytŕčajúcim pupočkom.

Ženy by možno povedali - je sexi, no oponenti si to nemyslia a kritika sa na politika z ich úst len valí. Dokonca sa doňho pustil aj tamojšia kresťanská "légia", ktorej jeden člen objavil na

#at=45" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">YouTube verziu tancujúceho Brakeyho, ktorá ho trhaným strihom ešte viac zosmiešňuje.

Som len človek...

Republikánsky kandidát do senátu v americkom štáte Maine sa však bráni. Išlo o nevinnú zábavu a takto aspoň voliči uvidia jeho ľudskú stránku. "Len to ukazuje, že som ľudská bytosť aj s inými skúsenosťami, než sú len tie s prácou politika," povedal pre denník Portland Press Herald.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/sungasamba

Súvisiace články

Najčítanejšie správy