Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Otrasný čin mladej matky: Nechala doma svoje malé deti a odišla na dovolenku
Zdielať na

Otrasný čin mladej matky: Nechala doma svoje malé deti a odišla na dovolenku

Zdroj: Profimedia

HOUSTON / Policajti v texaskom Houstone zadržali ženu, ktorá nechala doma dve malé deti a odišla na týždennú dovolenku výletnou loďou. Informoval o tom spravodajský portál TN.cz

Matku samoživiteľku (29) hneď po návrate zadržali a obvinili zo zanedbania starostlivosti a opustenia detí. Ako informuje TN.cz susedia si všimli, ako matka odchádza s kuframi a bez detí. Keď sa nasledujúcich päť dní neukázala, zalarmovali políciu. Policajtom sa po otvorení bytu naskytol hrozný pohľad.

V byte našli deti (8 a 6 rokov) v špine, neporiadku a bez jedla. Byt zapáchal močom. Na otázku, kde je mamička, deti odpovedali, že na dovolenke na lodi. Matka ich údajne mala kontrolovať pomocou kamery umiestnenej v byte, so starším dieťaťom si vymieňala správy. Podľa susedov to nebol ojedinelý prípad.

Policajná hliadka následne privolala záchranárov a sociálnu službu, ktorí zhodnotili, že deťom nehrozia žiadne dlhodobé následky. Ako informoval New York Post, deti si do opatery zobrala ich teta. Krkavčia matka je momentálne vo väzení, kde čaká na rozhodnutie súdu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy