Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Otec, ktorý týral rodinu, za mrežami
Zdielať na

Otec, ktorý týral rodinu, za mrežami

Po neuveriteľných 16 rokoch strachu si matka štyroch deti aspoň na chvíľu vydýchla. Jej teraz už exmanžel je väzobne stíhaný. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Po neuveriteľných 16 rokoch strachu si matka štyroch deti aspoň na chvíľu vydýchla. Jej teraz už exmanžel je väzobne stíhaný.

Anna odkazuje týraným ženám, aby sa nebáli a informovali o všetkom kompetentných. Jej manžel ohrozoval rodinu už aj zbraňou. Anna preklína deň svojej svadby.

Zo začiatku všetko vyzeralo dobre, no potom sa karta obrátila. "Bývalý manžel bezdôvodne bil i psychicky týral mňa aj deti. Najmä vtedy, keď mal vypité. Po byte nás naháňal napríklad aj naštartovanou motorovou pílou," bolestne spomína Anna.



Vraj bolo bežné aj to, že ju priviazal o niečo špagátom. Najstarší syn si spomína, ako ho otec chytil za ruku a nohu, roztočil a obúchal o murovaný dom. Mal celý chrbát modrý a hlavu. Anne raz vybil zub, zlomil ruku a zhodil z poschodia do pivnice.

"Niekto mu daroval zrejme nelegálne držanú zbraň a ňou vraj ohrozoval svojich najbližších. To isté robil aj v minulosti s inou zbraňou," tvrdí nešťastná žena, ktorá si s deťmi pri ňom prežila peklo.

"Mame povedal, že nech beží, že je živý terč." "Bojím sa otca."
"Namieril na mňa pištoľ a prestrel mi školskú tašku." komentovali výstrelky otca, ktorý bezdôvodne ubližoval svojim deťom.

Až po takomto jeho vyvádzaní Anna pochopila, že nevládze ďalej s takýmto mužom žiť a ohlásila to na políciu. "Celý proces trval dlho, kým to vyšetrili, ale teraz sme spokojní."

Tridsaťročný muž je obvinený z nebezpečného vyhrážania, za ktoré mu hrozí rok za mrežami. Je stíhaný väzobne.

"Chcem odkázať všetkým, ktorí trpia ako sme my trpeli nech sa neboja, pomôžu im cudzí ľudia," povedala na záver Anna.



Zdielať na

Najčítanejšie správy