Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Hollywoodska hviezda v Holíči? Samuel L. Jackson by mal nakrúcať na miestnom zámku
Zdielať na

Hollywoodska hviezda v Holíči? Samuel L. Jackson by mal nakrúcať na miestnom zámku

HOLÍČ / Okrem slávneho amerického herca Samuela L. Jacksona sa mal v Holíči na natáčaní objaviť aj herec Dave Bautista. Miestni obyvatelia prezradili, že do poslednej chvíle o ničom netušili. Na natáčanie sa prišlo pozrieť nemalé množstvo ľudí, ďaleko sa ale nedostali.

Obyvatelia mesta Holíč si všimli, že ich hlavná turistická atrakcia je zatvorená. Mesto zverejnilo zmluvu, podľa ktorej prenajíma priestory zámku hollywoodskej produkcii. Podľa miestnych by malo ísť o film Afterburn, vedenie mesta sa doteraz oficiálne nevyjadrilo. "Ak by aj vedeli, určite je zmluva viazaná mlčanlivosťou," povedala obyvateľka. 

Návštevníci sa ďaleko nedostali

Niektorí ľudia prišli na prehliadku zámku. Prekvapilo ich, že pred jeho bránami stoja esbéeskári. Do areálu nepustili nikoho. Navyše parkovisko, ktoré býva väčšinou plné áut návštevníkov, je aktuálne obsadené karavanmi. Miestni sa aj napriek tomu snažili dostať bližšie k natáčaniu. "Išiel som iba okolo, ale chcel som sa pozrieť na natáčanie," potvrdil okoloidúci cyklista. 

"Chodím sa tadiaľto prechádzať každý deň. To, že tu prebieha natáčanie, som si všimla pred viac ako týždňom," vyjadrila sa obyvateľka mesta Holíč. Jej kamarátka, s ktorou sa dnes (01.05.) spoločne prechádzali, povedala, že včera (30.04.) videla hercov vo vojenských uniformách. To sa podarilo zachytiť aj nám. Samuela L. Jacksona sme ale nevideli. 

Domáci vidia v natáčaní perspektívu 

Miestni, s ktorými sme prišli do kontaktu, osobne Jacksona ani druhého známeho herca nevideli. "Keby sme sa mohli dostať bližšie, bolo by to skvelé," povedala obyvateľka. Za brány bývalého letného sídla Márie Terézie sa dostane iba štáb. Podľa miestnych štáb nocuje v karavanoch, ktoré sú zaparkované na parkovisku v blízkosti zámku. 

"Vďaka tomu by sa mohol zlepšiť turizmus," myslí si obyvateľka. Natáčanie je ale utajené a viazané mlčanlivosťou, tvrdí ďalšia Holíčanka. Ako to vyzeralo v okolí zámku si môžete pozrieť na videu. 

Súvisiace články