Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
69-ročná žena žije v novinovom stánku
Zdielať na

69-ročná žena žije v novinovom stánku

Nie je tajomstvom, že svoju potrebu vykonáva vo večerných hodinách mimo stánku. Vyhodiť ju odtiaľ však môžeme až vtedy, ak ju prichytíme priamo pri čine a to je problém. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Vynaliezavosť ľudí nepozná hranice. Len pár metrov od pešej zóny na frekventovanom bratislavskom sídlisku si 69 ročná staršia pani urobila dočasne z novinového stánku byt.

Tento novinový stánok sa od tých ostatných ničím nelíši a predsa je iný. Po večeroch je stále rozsvietený a obyvatelia sa sťažujú, že tam niekto vylieva moč a výkaly, hoci je stále zatvorený a už dlho je tam nápis "čerpanie dovolenky."

"Anonym nám opísal spôsob, ako sa tam predávajú noviny, a tiež, že tam prebýva počas noci staršia pani," povedal nám starosta mestskej časti Vrakuňa Mgr. Ladislav Fatura.

Redaktorka TV JOJ, Eva Bariová stánok na sídlisku vo Vrakuni navštívila a mala šťastie. Stretla sa s pani Máriou, a tá nepoprela, že do stánku v noci chodieva.
"Čo je na tom zlého, niekto sa chodí zabávať a niekto robí zle, ja sem chodievam v noci pozerať televízor,"
dodala pani Mária.

Aj keď s kamerou sa do vnútra novinového stánku dostať nepodarilo, nazreli tam voľným okom. Pani Mária tam mala kuchynské riady, oblečenie, matrace na spanie a dokonca aj papagája v  klietke. Novinový stánok tak pripomínal obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou a možno aj so spáľnou.

"Nie je tajomstvom, že svoju potrebu vykonáva vo večerných hodinách mimo stánku. Vyhodiť ju stadiaľ však môžeme až vtedy, ak ju prichytíme priamo pri čine a to je problém," dodal hovorca mestskej polície Peter Pleva.

Viac sa dozviete vo večerných Novinách TV JOJ.






Zdielať na

Najčítanejšie správy